top of page

BLOG

  • bo6787

Træningsweekend i TeamAllOut / Trainingweekend in TeamAllOut (In Danish)

En af de ting vi elsker er at træne sammen! Derfor var vi super glade for at se et stærkt fremmøde til vores første træningsweekend den 24-26 Juli 2020 i Aarhus! Programmet var fyldt med nogle benhårde og lækre træningen som bl.a. bød på laktattest, krydstræning og lørdagsintervaller som vi i øvrigt kører hver lørdag. Hele programmet kan ses her

Fredag

0700 - Lactate Testing Run - Viby Stadion

2000 - OpenWater session - Ballehage


Lørdag

1000 - LørdagsIntervals (Open training for TeamAllOut and friends) + Big Loop after the session total of +120k

1500 - Long Run - 20k around Brabrand Lake

1800 - 2-4k Open Water Swim - Ballehage


Søndag

0900 - Brick session with lot of transitions from Bike to Run - Solbjerg

1400 - Swim - Ballehage

En af vores nyere atleter Trine, fra Sønderborg, har skrevet et par linjer om hvad hun oplevede på vores træningsweekend.

Girl running in teamallout running kit on a sunny day
Running in the sunshine with TeamAllOut running kit

Jeg havde først set træningsprogrammet for weekenden, hvor jeg hurtigt fik en ide om, at det ville blive hårdt og nogle lange dage. Træningsmængden var noget af det længste jeg havde prøvet indtil nu, så mine forventninger, både til mig selv og weekenden begyndte at vokse.

Der begyndte at stille sig en masse spørgsmål. Hvordan er teamet? Hvordan køres træningen? Hvor mange kom der? Og vil jeg kunne følge med?

Fredag mødtes vi på atletikbanen til en omgang intervaller, hvor jeg fik sat ansigt på teamet - både atleterne samt trænerne. Allerede her kunne man mærke, at der var en teamspiret. Folk gav sig ikke bare 100%, men 120% og havde overskud til at klappe hinanden på skulderen og give en high-five.

Mit yndlingstræningspas var vores Brick session om søndagen. Alle var trætte, udkørte og det regnede. Der gik hellere ikke langtid før den første punktering og midt inde i vores 2 timers brick session punkterer endnu en atlet i sit skift. I stedet for at stoppe op for at skifte slangen, så siger en anden atlet til ham ‘’ Tag min cykel en runde, så skifter jeg din slange.’’. Han kunne nemlig ikke køre på grund af en skade - dét var for mig en god beskrivelse af, det team som TeamAllOut er. Vi bliver de bedste sammen.

Brick session var en rigtig god øvelse. Jeg fik øvet mine skiftezoner, lærte at køre med trætte ben og fortsatte selvom kroppen var udkørt. Følelsen efter er den som gør dette til mit yndlingstræningspas.

Hvad jeg bed specielt mærke til i weekenden? Det var helt klart fællesskabet og en rummelighed til alle i teamet samt en plads til alle niveauer (trods et højt og stærkt felt som der er i teamet).

Hvor meget et fælleskab kan gøre for en ellers relativ ‘’alene’’ sport. Hvordan det fik de lange og hårde træningspas til at være sjovere og at kunne dele en sejr efter et vellykket pas.

Hvad jeg tager jeg med fra weekenden?En stor motivation! Helt klart. Det bekræftede mig endnu engang i, at jeg elsker den her sport. Andre vil tænke ‘’Har du seriøst lige brugt en HEL weekend på at træne fra morgen til aften?’’. Svaret er ja! Jeg har brugt en hel weekend på at træne, men har brugt den sammen med nogle som elsker det lige så meget som mig.”


Som coach er jeg virkelig glad for at Trine deltog. Udover at Trine fik mulighed for at møde de andre atleter blev hun hurtigt en del af Teamet og fik samt delt en masse HighFives ud! Derudover gav det nogle klare indikationer på hvad der kan forbedres i hendes træning. Løbestilen, kadancen på cyklen og ikke mindst de små detaljer som hendes setup på cyklen. Alt sammen så vi sammen kunne sparre og give inputs til hendes træning så hun kommer til at køre stærkt til race!

0900 - Brick session with a lot of transitions from Bike to Run - Solbjergg vi glæder os til næste Træningsarrangement. Hold jer opdateret i vores nyhedsbrev og på facebook/instagram når vi smider nye datoer ud for kommende events.

47 views

Recent Posts

See All

At TeamAllOut one of our biggest challenges is to prepare our athletes for their big A race. Training is the foundation for a good race, but nutrition acts as the “cherry on the top of the cake”. You

bottom of page